Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Alfa Romeo Giulia Veloce, Advanced Efficiency sosesc la Salonul Auto de la Paris

Salonul Auto International de la Paris ne aduce noutati si din partea Alfa Romeo, constructorul italian propunandu-si sa incante privirile pasionatilor auto din intreaga lume cu noul Giulia Veloce. Noul model se prezinta a fi o versiune sport a modelul Giulia pe care il cunoastem deja de ceva vreme, iar numele acestuia provine de la cuvantul italian care inseama „rapid”.

Pe langa aceasta, torinezii de la Alfa Romeo ne vor prezenta si versiunea Advanced Efficiency a aceleiasi Giulia, model care isi propune a fi unul ecologic si mult mai econom.

Din punct de vedere estetic, modelele Alfa Romeo Giulia Veloce se vor diferentia de versiunile clasice prin spoilere fata si spate care au fost redesenate, prin evacuarea dubla cromata si prin jantele cu design special cu dimensiuni de 19 inci. Caroseria ne este propusa in doua nuante exclusive: Blue Misano, respectiv Silverstone Grey.

Impresia sportiva este continuata si la nivelul habitaclului interior, acolo unde regasim scaune din piele si un volan sport. De asemenea, interiorul gazduieste un ecran multimedia cu diagonala de 6.5 inci, pe care sunt afisate informatiile provenite de la sistemul de infotainment Connect.

Alfa Romeo Giulia Veloce ne este oferita sub forma a doua variante de motorizare destul de interesante. Prima dintre ele presupune un propulsor din aluminiu cu patru cilindri si cu o capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 280 de cai putere si un cuplu maxim de 480 Nm. A doua varianta propusa de torinezi este o unitate de motorizare turbodiesel cu o capacitate de 2.2 litri, gata sa livreze 210 cai putere si un cuplu maxim de 470 Nm. Ambele motorizari sunt dotate cu un sistem de tractiune integrala Q4 si dispun de o cutie de viteze automata cu opt trepte.

Asa cum va spuneam, constructorul italian ne va prezenta la aceasta editie a Salonului Auto de la Paris si modelul Giulia Advanced Efficiency, versiune care vine sa indeplineasca dorintele celor care vor un automobil cat mai econom, dar cu specificatii usor sportive.

Giulia Advanced Efficiency ne este propusa cu o unitate de motorizare de 2.2 litri, capabila sa dezvolte 180 de cai putere. Ceea ce este mai important in cazul acestui model este consumul mixt de doar 4.2 litri consumati la parcurgerea a 100 kilometri, respectiv emisiile de doar 99 grame de dioxid de carbon/100 km.

Modelul AE a suferit mai multe modificari de ordin tehnic si aerodinamic pentru a ajunge la aceste cifre, printre acestea numarandu-se de exemplu aplicarea unui circuit secundar de racire a motorului sau montarea unui intercooler aer-apa.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt