Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

2017 Audi RS3 Sedan isi arata cei 400 de cai putere la Paris

Standul celor de la Audi de la Salonul International Auto de la Paris ne-a adus azi in prim plan noul RS3 Sedan, versiune care promite niste performante menite sa satisfaca dorintele oricarui sofer. Astfel, cea mai puternica versiune a modelului A3 primeste imbunatatirile aduse de pachetul de perforrmanta RS, upgrade care va fi cu siguranta pe placul celor care isi doresc ceva mai multa performanta si sportivitate de la masina lor.

Noul Audi RS3 Sedan va fi disponibil pentru inceput pe pietele auto din Statele Unite si China, putand fi comandat incepand cu vara viitoare. Chiar daca cele mai importante modificari se afla sub capota, prima data ne sar in ochi noutatile regasite la exterior, acolo unde noul RS3 Sedan se bucura de o atitudine mult mai sportiva si mai agresiva.

Caroseria ne este oferita in doua nuante exclusive: Nardo Gray, respectiv Catalunya Red. Multe din schimbarile de la exterior sunt de ordin aerodinamic, printre elementele noi remarcand barele modificate, diffuser-ul spate, pragurile, prizele de aer mai generoase si alte doua iesiri ale sistemului de evacuare.

Aceeasi atmosfera sportiva o putem regasi si in habitaclul interior al noului RS3 Sedan. Scaunele standard de tip sportiv sau tapiteria din piele de cea mai inalta calitate de la Nappa sunt doar cateva din elementele care promit o experienta autentica soferilor care vor avea ocazia sa conduca noul Audi.

Automobilul este dotat cu un ecran central multimedia cu dimensiuni de 7 inci si, optional, cu un instrumentar digital Audi Virtual Cockpit.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt