Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

BMW i8 Protonic Dark Silver Edition

Cand nu ai ceva nou de adus pe piata, faci o reinventare. Sa-i spunem un mic rebranding, dar nici chiar in totalitate.

2016 a fost un an plin pentru nemtii de la BMW. Au avut de-a face cu multe proiecte si cu multe modele pe care sa le gandeasca si sa le construiasca in scopul aniversarii a 100 de ani de la infiintarea brandului. Astfel ca au pus la cale tot felul de tuninguri, de modele de motorizare si de editii limitate cu care sa marcheze aceasta treapta in evolutia lor.

La polul opus, Mercedes-Benz, se bucura de reclama si de modele noi cu care ies pe piata. BMW stie clar ca sunt atrenati intr-un joc de rivalitate, dar vin doar cu modele imbunatatite, modificate atat la exterior cat si la partea de motorizare. Nu pot decat sa ma gandesc ca ne pregatesc ceva foarte bun.

Iata ca azi Cars.ro va vorbeste despre i8 Protonic Dark Silver. Ceva cu bun gust la care ar ceda toata lumea mai rau ca la o ciocolata foarte buna (asta daca aveti pofte in zona asta). La Salonul Auto de la Paris nu se va prezenta un model nou, asa cum probabil cu totii ne-am fi asteptat, ci nemtii vin cu i8 modificat ca sa ne arate ca totusi nu vor sa stea pe loc si au o activitate continua in zona tuningului tocmai pentru a multumi cat mai multe tipuri de clienti.

Prima serie de BMW i8 modificat a inceput acum o jumatate de an cu modelul i8 Protonic Red, iar acum revin cu a doua serie reprezentata de modelul i8 Protonic Dark Silver.

Design-ul sau exterior este cumva ascutit si destul de liniar sau geometric, dar isi pastreaza finetea tipica nemtilor de la BMW. Blocurile optice de pe fata ii ofera acestui model o aura misterioasa, la fel si nuanta ce este pusa pe intreg corpul masinii. Ne-am putea gandi foarte usor la o felina gata de atac, insa nu asta este, de fapt, BMW? O felina gata sa atace strazile pe care este condusa? Cred ca asocierea nu se intampla doar in mintea mea si daca si voi ati observat acest detaliu sau ati facut aceasta analogie inseamna ca BMW si-a atins scopul.

BMW i8 Protonic Dark Silver Edition va intra in productie in luna Decembrie, in uzina de la Leipzig. Nemtii sustin ca modelul va putea fi comandat si cumparat pana la finalul anului si in limita numarului pe care il vor construi. Inca nu avem detalii despre aceasta editie limitata, dar vom sta cu ochii pe BMW ca sa aflam si mai multe detalii.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt