Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

2017 Honda Civic Sedan prezentat la Paris

Honda continua lansarea noilor generatii Civic la Salonul Auto International de la Paris, acolo unde, dupa prezentarea noii versiuni hatchback si al prototipului Type-R, ne-a dezvaluit noile modele Civic Sedan.

Asa cum era si normal, acest model a fost realizat luand in consideratie in special nevoile clientilor care isi doresc un automobil pentru activitatile de zi cu zi ale intregii familii. De-a lungul anilor anteriori, Civic Sedan s-a dovedit a fi unul dintre cele mai apreciate modele din segmentul sau, inregistrand o cifra de vanzari semnificativa chiar si in tara noastra.

Conform asteptarilor celor mai multi dintre noi, infatisarea noii generatii Civic Sedan isi are inspiratia in modelul hatchback de baza, preluand de la acesta numeroase elemente.

Chiar daca pastreaza unele linii generale clasice, nu este deloc exagerat daca spunem ca noile Sedan beneficiaza de un look agresiv si cu o tenta sportiva, in special in partea frontala. Acest lucru a fost evidentiat si de catre reprezentantii constructorului nipon, acestia numind noua generatie ca fiind „cel mai sportiv Civic din istorie”.

Noua generatie Civic Sedan a capatat un mic plus in ceea ce priveste ampatamentul sau, dispunand acum de o formula a dimensiunilor de 4.300 mm x 1.800 mm x 1.416 mm. Unul dintre punctele importante la un model din acest segment este acela al spatiului de depozitare, cei de la Honda pregatind pentru noile modele Civic Sedan un portbagaj cu un volum de 519 litri.

In ceea ce priveste habitaclul interior nu putem spune foarte multe lucruri noi deoarece acesta este in mare masura identic cu cel regasit pe modelul hatchback, exceptie facand bancheta din spate reconfigurata.

La nivel de conectivitate trebuie sa mentionam ca sistemul de entertainment Connect dispune de tehnologii Apple Car Play, respectiv Android Auto. De asemenea, mai multe sisteme de siguranta au fost reunite sub forma unui pachet optional care poarte numele de „Honda Sensing”.

Noile modele Civic Sedan au fost echipate cu o singura unitate de motorizare pe benzina VTEC Turbo, cu o capacitate de 1.5 litri si capabila sa dezvolte 182 cai putere si un cuplu maxim de 220 Nm.

Transmisia este realizata fie prin intermediul unei cutii de viteze manuala cu sase rapoarte, fie cu ajutorul unei cutii automate CVT ca sapte trepte. Pana in acest moment nu au fost facute publice cifrele inregistrate la nivel de performante.

Noile modele Civic Sedan vor putea fi achizitionate incepand cu primavara anului urmator, simultan cu cele din noua generatie a variantei hatchback.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt