Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Supermini-ul Hyundai i10 facelift si-a facut debutul la Salonul Auto de la Paris

Noul Hyundai i10 a fost prezent la Salonul Auto de la Paris si a fost una dintre atractiile celor care isi doresc masini mici si extrem de utile. Modelul a fost imbunatatit cu un nou look si caracteristici de siguranta mai actuale.

Hyundai i10 detine si o serie de echipamente noi, si vorbim aici despre ecranul tactil de 7 inci, dar si de sistemele prin care este capabila sa se conecteze cu sistemele Android Auto sau Apple CarPlay.

Cea mai notabila modificare de ordin estetic este cea a grilei, pe care cei de la Hyundai o numesc „cascading grille”, si va fi, se pare, prezenta la toate modelele viitoare ale brandului coreean. Aceasta are dimensiuni mai mari si defineste mai bine noul stil. In plus, in fata este prezenta si o noua bara de protectie, care se potriveste perfect cu grila.

Schimbarile de ordin stilistic ale exteriorului sunt completate de o sectiune de culoare neagra pe bara de protectie in spate, noi stopuri de ceata si bandouri laterale diferit.

Hyundai i10 este acum „incaltata” cu anvelope montate pe jante de 14 inci din aliaj sau otel, iar blocurile optice detin acum tehnologie LED.

Noutatile masinii coreenilor continua si in ceea ce priveste siguranta. Clientii care isi vor achizitiona un astfel de model vor beneficia de sistemul de avertizare la coliziuni dar si de cel care ii avertizeaza la parasirea benzii de rulare. Ambele sisteme folosesc camere video montate in fata si detin o alarma care suna atunci cand detecteaza un pericol.

Alte echipamente care le vom descopri pe noul i10 includ are conditionat dar si volan si scaune fata incalzite. In interior noul model primeste cateva noi optiuni de culoare pentru tapiterie si un display de 7 inci despre care v-am mai spus, si care afiseaza informatii utile pentru sofer.

Infotainmentul primeste Android Auto si Apple CarPlay, dar si un sistem nou sat-nav.

Sub capota nu exista schimbari majore, motoarele de 1,0 litri si 1,25 litri raman singurele variante disponibile. Motorul de 1,0 litri ofera 66 de cai putere, iar cel de 1,25 litri furnizeaza 87 de cai putere, dar pentru tara noastra doar cel mai mic dintre ele este disponibil.

In dotarea standard, Hyundai i10 va veni cu o transmisie manuala cu cinci trepte de viteza, dar producatorii ofera si varianta de cutie de viteza automata cu patru trepte de viteza.

Noul Hyundai i10 facelift se va gasi in showroom-uri incepand cu anul viitor, dar pentru moment nu suntem in masura sa va spunem care va fi pretul de pornire. Specialistii in domeniu spun insa ca masina va costa un pic mai mult decat cea existenta deja pe piata.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt