Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

2017 Kia Rio a poposit la Salonul Auto de la Paris

La Salonul Auto de la Paris cei de la Kia au dezvaluit noua Rio. Supermini-ul Rio este setat sa loveasca cu putere in rivalii Ford Fiesta sau Volkswagen Polo pe piata masinilor mici. Daca cu putin timp inainte de deschiderea oficiala a show-ului auto parizian reprezentantii Kia au dat publicitatii doar o serie de schite care ne infatisau noua lor masina, iata ca acum suntem in masura sa va spunem mai multe despre ea.

Cea de-a patra generatie Kia Rio este cu 15 mm mai lunga, cu 5 mm mai lata si cu 5 mm mai joasa decat modelul care se afla acum pe piata, si pe care il inlocuieste. Specialistii care au analizat in detaliu masina, s-au declarat multumiti de noua Rio, masina fiind considerata mai atragatoare, chiar daca cei de la Kia renunta la modelul cu trei usi in favoarea unei caroserii mai practice, cea cu cinci usi.

Modificarile de design incep cu liniile drepte, ascutite si o grila revizuita tip “tiger nose”. Mergand mai departe putem observa cu usurinta noile blocuri optice dar si faptul ca montantul C este pozitionat mai sus. Ampatamentul creste, la fel ca si dimensiunile celelalte, cu 10 mm la 2580 mm, ceea ce este un lucru bun pentru pasageri. Nu de alta dar un spatiu mai mare creste si practicabilitatea, nu-i asa?

Semnatura distinctiva cu LED-uri din spate este, de asemenea, o schimbare buna observata de toata lumea.

In interior noua Kia Rio designul este in tendintele momentului. Spunem asta pentru ca butoanele clasice sunt reduse, ele fiind inlocuite cu instrumente digitale. Cabina este mai spatioasa, dar beneficiaza si de ergonomie imbunatatita.

Un ecran tactil este montat central si este pozitionat mai sus in bord. El este descris de reprezentantii Kia drept un ecran cu o pozitie “mai plutitoare”. Ba mai mult, el inlocuieste si o serie de butoane pe care masina le detinea anterior. Aerul conditionat din josul display-ului pare mai elegant iar noile sisteme de conectivitate Apple CarPlay si Android Auto pot fi extrem de utile pentru nevoile cumparatorilor si pot reprezenta un punct forte al masinii.

Sistemul Kia Connnected Services va fi disponibil pe masinile dotate cu sat-nav, acest lucru garantand accesul la o serie de date precum live traffic update sau informatii despre vreme, dar si la punctele de interes din anumite zone. Evident ca aceste dotari nu sunt unele revolutionare, dar sunt caracteristici care, mai nou, se gasesc la o gama mai larga de masini cu preturi accesibile iar Kia Rio nu face exceptie. In privinta motorizarilor nu avem inca detalii, dar vom afla, cu siguranta, inainte de intrarea in productie, care este progamata a incepe spre sfarsitul acestui an.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt