Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain prezentat inainte de Salonul Auto de la Paris

Unul dintre cele mai asteptate modele care urmeaza sa fie lansate in aceasta toamna este, fara indoiala, noul E-Class Estate All-Terrain al celor de la Mercedes-Benz. Strategia adoptata in ultimii ani de factorii de decizie din cadrul constructorului german s-a dovedit a fi una cu rezultate excelente pentru acestia, Mercedes-Benz inregistrand cifre mai mult decat multumitoare in ultimul timp.

Tot acelasi rezultat pozitiv il asteapta conducerea Mercedes-Benz si de la acest nou model Clasa E All-Terrain, model care ar urma sa intre intr-un duel direct cu automobilele mult mai cunoscute ale acestei piete: Volvo V90 Cross Country, respectiv Audi A6 Allroad quattro.

Mercedes-Benz Clasa E a fost prezentat oficial pentru prima data la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American de la Detroit.

De la bun inceput, modelul E-Class Estate All-Terrain a fost infatisat ca fiind ideal acelora care isi doresc o masina de familie, dar care sa fie capabila sa faca fata atunci cand va fi supusa unei doze ceva mai mari de aventura. Noul model a fost construit avand la baza versiunea break a noului E-Class, neaducand cu sine prea multe surprize la nivel estetic.

La nivelul dimensiunilor, noul All-Terrain vine cu un plus de inaltime de 29 mm, datorat in principal maririi garzii la sol. De asemenea, inginerii Mercedes-Benz au adaugat noii versiuni cateva elemente de protectie fabricate din plastic negru si care se regasesc in partile inferioare ale automobilului.

Totodata, trebuie mentionat faptul ca datorita suspensiei pneumatice Air Body Control, soferul va putea ajusta manual inaltimea garzii de sol cu pana la 3,5 cm in plus. Noul Mercedes E-Class Estate All-Terrain ne este prezentat ca fiind dotat in standard cu sistemul de tractiune integrala 4Matic.

Pentru inceput, noul model va putea fi achitionat doar in varianta E 220 d, varianta care presupune un propulsor cu patru cilindri si cu o capacitate de 2.0 litri, capabil sa dezvolte 194 cai putere si un cuplu maxim de 400 Nm. De asemenea, modelul va fi dotat si cu o cutie de viteze automata 9G-Tronic.

Cu asemenea dotari, noul Clasa E All-Terrain va fi capabil sa atinga o viteza maxima de nu mai putin de 232 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h poate fi realizata in numai 8 secunde.

Consumul mediu pe care l-au anuntat cei de la Mercedes-Benz indica o valoare foarte buna de doar 5,1 litri consumati la parcurgerea a 100 km. Noul model Mercedes E-Class Estate All-Terrain va fi dezvaluit in premiera cu ocazia Salonului Auto International de la Paris, atunci urmand a fi facute publice mai multe detalii.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt