Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Limuzina Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard este acum mai blindata ca oricand

Modelele Mercedes-Benz Pullman au o lunga istorie in ceea ce priveste insotirea demintarilor si VIP-urilor, tipurile de persoane care in general, au nevoie de un pic mai multa protectie. Ei bine, si pentru ca in ultimul timp au avut loc destul de multe actiuni care, probabil, ii fac pe acesti producatori de masini de lux sa isi puna problema daca autovehiculele lor nu ar trebui imbunatatite, iata ca acum avem o noua masina, mai blindata ca niciodata.

Dezvoltata acum sub brandul Mercedes-Maybach, nou-nouta limuzina S600 Pullman primeste un extra-blindaj pentru a servi mai bine clientela si pentru a-i duce pe acesti oameni extrem de importanti in conditii mult mai sigure oriunde vor ei. Vorbim acum despre un adevarat seif pe roti, care este protectia perfecta impotriva atacurilor armate violente sau chiar a exploziilor puternice.

Limuzina va fi prezenta la Salonul Auto de la Paris si va putea fi admirata in toata splendoarea ei. Asadar, este posibil, spun avonurile din industrie, ca si anumite vedete, sau chiar presedinti de stat sa vina in vizita la show-ul auto din capitala Frantei. Dar, sa vedem impreuna ce vor avea ei de vazut acolo, daca isi vor face aparitia. Nu de alta, dar limuzina a fost prezentata oficial saptamana trecuta si merita mentionata si la noi pe site pentru ca e de-a dreptul spectaculoasa.

Mercedes-Maybach S600 Pullman mentine acelasi dimensiuni spectaculoase in privinta spatiului de la interior, la fel ca si modelul obisnuit. Cu o lungime de 6,5 metri si o masa proprie totala de 5,1 tone, masina pare mai impozanta si are si un pic mai multi “muschi” de jur imprejurul cabinei.

In spatele scaunului, la interior, specialistii au montat o protectie suplimentara pentru cap. In total, in cabina exista patru scaune, asezate, asa cum era normal, fata in fata, ele fiind izolate de spatiul unde se afla soferul printr-un perete de sticla opaca. Pentru scaune, producatorii au realizat o protectie speciala pentru cap, dar despre alte elemente blindate, inca nu avem detalii. Si acest lucru ni se pare normal, avand in vedere ca vorbim despre o limuzina dedicata sefilor de stat, nu-i asa?

Ceea ce stim insa este masina, conform declaratiilor producatorilor, se ridica la clasa de rezistenta balistica VR9. Asta inseamna ca este varful absolut de protectie pentru o masina.

In plus, Mercedes-Maybach S600 Pullman asigura si standardul ERV 2010 pentru protectia la explozii. In privinta datelor tehnice, va spunem ca limuzina germanilor va fi dotata cu un motor V12 de 6,0 litri care ofera 530 cai putere si are un cuplu maxim de 830 Nm de la 1900 rpm, iar in materie de performante Mercedes-Maybach S600 Pullman poate atinge viteza maxima de 160 kilometri/ora, aceasta fiind limitata electronic aici de producatori.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt