Salon Auto Tokyo

Afla ultimele stiri de la Salonul Auto de la Tokyo. Ultimele informatiicomunicate de presa, galerii foto dar si video cu modelele prezentate. Specificatiile tehnice ale masinilor de serie sau conceptelor prezentate la Tokyo.

Nissan prezinta Leaf Nismo Concept inainte de Salonul Auto de la Tokyo

Nu mai este mult pana la finalul lui 2017, dar inca mai avem programate cateva evenimente. Unii producatori auto ne dovedesc ca deja sunt in pregatiri serioase pentru aceste ultime evenimente importante ale sfarsitului de an. Uitandu-ne tocmai in cealalta parte a lumii, vedem ca luna aceasta ne aduce Salonul Auto de la Tokyo, eveniment ce isi va deschide portile inca din 25 octombrie.

Bineinteles, unul dintre producatorii care se pregatesc cel mai intens pentru acest eveniment este Nissan. Japonezii isi doresc sa aduca pe scena de la Tokyo noul Leaf Nismo Concept, model care deja pare extrem de interesant in ochii multor pasionati auto.

Reprezentantii constructorului japonez promit ca viitorul Nissan Leaf Nismo ne va aduce cateva suprize interesante, printre care unele imbunatatiri estetice si un upgrade la nivel de performante tehnice. Avem deja primele imagini cu acest nou model, asa ca suntem in postura de a va prezenta primele informatii despre cum va arata noul Nissan Leaf Nismo. Pentru a afla inca de acum aceste noutati, va invitam sa ne cititi in randurile care urmeaza!

Noile modele Nissan Leaf Nismo promit cateva imbunatiri si la nivel tehnic, insa deocamdata nu avem prea multe informatii in acest sens. Totusi, stim deja ca noile modele beneficiaza de o suspensie ceva mai rigida si de o electronica modificata care va aduce cu sine o acceleratie superioara. Stim ca sunteti curiosi si voi, insa mai multe informatii vom afla dupa data de 25 octombrie, atunci cand Salonul Auto de la Tokyo isi va deschide portile.

Salon Auto Tokyo
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt