Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

2017 Nissan Micra are un design revolutionar

Compania Nissan a dezvaluit, la Salonul Auto de la Paris, noua generatie Nissan Micra. Dupa o serie de imagini teaser si fotografii spion aparute in presa de specialitate, Micra a „aterizat” in final la show-ul auto parizian.

Masina a fost conceputa pentru piata europeana, fiind totodata o masina cruciala pentru companie. Si asta nu neaparat din cauza faptului ca este o masina care se lanseaza pe o noua platforma CMF-B a grupului Renault Nissan, ci mai degraba pentru ca ea a fost lansata pentru a intra in lupta cu Ford Fiesta, Volkswagen Polo sau Opel Corsa.

Asadar, cea de-a cincea generatie Micra este destinata sa intre in competitia segmentului B de top al pietei europene, acesta fiind si cel mai mare si mai competitiv segment din lume. Ei, si pentru masina are un tel destul de inalt, haideti sa vedem impreuna de ce este ea in stare. Nu de alta, dar specialistii care au analizat in detaliu masina spun ca este una atragatoare si ca detine o personalitate ce nu poate fi trecuta cu vederea.

Asa cum era de asteptat designul exterior al Nissan Micra este inspirat modelul concept Nissan Sway, dezvaluit la Salonul Auto de al Geneva, in 2015. Noul autovehicul al japonezilor este mult mai lung cu 17,4 cm, mai lat cu 7,7 cm si mai scund cu 5,5 cm decat inainte, ampatamentul crescand cu 7,5 cm.

In partea din spate, stopurile au un design nou, iar in partea din fata grila este schimbata si ne duce cu gandul la designul „V-Motion”.

In materie de siguranta, oferta Micra include sistemul de preventie la depasirea benzii de rulare, franarea autonoma cu sistem de detectare a pietonilor - aceasta fiind o premiera pentru Nissan in Europa. Pachetul de siguranta este completat de Around View Monitor, recunoasterea semenelor de circulatie si avertizarea punctelor moarte, dar si asistent de faza lunga.

Nissan Micra va fi disponibila incepand cu luna martie cu motorul diesel de 1,5 dCi cu 90 de cai putere si in variantele pe benzina cu motor de 0.9 TCe de 90 de cai putere si 1,0 aspirat cu 73 cai putere. Pentru moment nu se cunosc inca preturile pe care Nissan Micra le va avea, dar suntem cu ochii pe ei si va vom comunica de indata.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt