Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

2017 Renault Koleos aduce schimbari majore

Unul dintre cele mai asteptate modele de la standul Renault din cadrul Salonului International Auto de la Paris a fost fara indoiala noul Koleos, cel mai mare SUV din intregul portofoliu al producatorului francez in acest moment.

Noul model, desi prezinta schimbari majore la toate capitolele fata de versiunea precedenta, pastreaza numele Koleos si se pregateste sa devina unul dintre cele mai apreciate modele din acest segment. Noul Renault Koleos este vazut drept un model global de catre cei de la Renault, acesta fiind destinat sa ajunga in peste 80 de piete auto din intreaga lume.

La nivel de motorizare tehnica, clientii viitorului Koleos vor putea opta intre doua unitati diesel si trei propulsoare pe benzina. Cel mai accesibil dintre acestea va fi cel de 130 cai putere, in timp ce cel mai puternic va ajunge sa livreze 175 de cai.

Transmisia va fi asigurata fie prin intermediul unei cutii de viteze manuala, fie cu ajutorul uneia automate X-Tronic. Reprezentantii constructorului francez promit un comportament exemplar in regim off-road, noul Koleos fiind dotat cu un sistem de tractiune integrala cu diferential blocabil.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt