Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Ce surprize pregateste Dacia pentru Salonul Auto de la Paris 2018?

Salonul Auto de la Paris 2018 nu mai are decat mai putin de doua saptamani pana ce isi va deschide portile, ceea ce pune o presiune suplimentara pe producatorii auto care vor participa la eveniment. In aceste momente, toti marii producatori auto lucreaza din greu pentru a pune toate detaliile la punct pentru marele eveniment de la Paris.

Se pare ca in acest sens vom avea cateva surprize si de la cei de la Dacia, care promit o prezenta buna in acest an. Ramaneti cu noi si in randurile urmatoare pentru a afla impreuna ce susprize ne-au pregatit cei de la Mioveni pentru acest eveniment de la Paris!

In primul rand, cei de la Dacia sustin ca la Paris vor prezenta o serie de noutati pentru gama pe care o comercializeaza la ora actuala. Una dintre aceste surprize va fi, cel mai probabil, motorul de 1.33 litri pe benzina care isi va face aparitia in gama Duster.

Este posibil ca cei de la Dacia sa ne fi pregatit insa si alte surprize pentru acest eveniment, insa pana la acest moment nu sunt cunoscute alte informatii. Ramane de vazut cu ce surprize ne vor mai intampina acestia! 

Uitandu-ne la ceea ce s-a intamplat si in anii precedenti, ne-am putea astepta si la un exponat surpriza adus la Paris de cei de la Dacia. Daca se va adeveri asta, cel mai probabil, vom putea vedea fie o serie limitata, fie o versiune speciala a unui model care se regaseste deja in portofoliul producatorului de la Mioveni. Vom afla mai multe detalii abia in data de 2 octombrie, atunci cand standul Dacia isi va deschide portile publicului. 

Nu in ultimul rand, cei de la Dacia vor organiza si un concurs cu ocazia editiei din acest an a Salonului Auto de la Paris. Este vorba despre un concurs de design pentru Sandero Stepway, despre care nu se stiu inca prea multe informatii. Cei care vor fi prezenti insa la eveniment, vor avea ocazia de a afla primii despre tema pe care au stabilit-o cei de la Dacia pentru acest concurs de design. 

Editia din acest an a Salonului Auto de la Paris va fi una speciala si pentru francezii de la Renault, acestia implinind in acest an 120 de ani. Drept pentru care, francezii vor aduce pe strazile capitalei franceze nu mai putin de 30 de modele, care vor putea fi admirate de cei interesati.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt