Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Salon Auto Paris 2018: Skoda a publicat primele imagini cu viitorul Vision RS Concept

Skoda a pornit inca de cateva saptamani o ampla campanie de promovare a noului Vision RS, concept care va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Paris 2018. Cum nu mai sunt decat cateva zile pana ce portile acestui eveniment se vor deschide, ar fi bine sa ne uitam si noi atenti la ultimele detalii si imagini pe care ni le-au dat cei de la Skoda in legatura cu acest concept Vision RS! Este un concept destul de important pentru producatorul ceh, urmand a se dezvolta un hot hatch de clasa compacta pe baza acestuia.

Pentru inceput, stim deja care vor fi dimensiunile cu care ne va fi prezentat acest concept. Vision RS va avea o lungime de 4.356 mm, o latime de 1.810 mm, in timp ce ampatamentul va fi de 2.650 mm.

La exterior, conceptul se pare ca va primi anumite accesorii care vin din lumea motorsportului. De asemenea, se pare ca cei de la Skoda vor sa ne arate prin acest concept si o viitoare linie de design care va fi adoptata pentru urmatoarele modele de performanta. La interior vom gasi scaune sport imbracate in Alcantara, o consola centrala realizata din fibra de carbon si un panou digital de instrumente.

Din punct de vedere tehnic, conceptul Vision RS va fi echipat cu un sistem hibrid de propulsie. Acest sistem va fi format dintr-o unitate de motorizare pe benzina, cu capacitate de 1.5 litri, capabila sa produca 150 de cai putere, careia i se alatura o unitate electrica care poate sa dezvolte 102 cai putere.

Astfel, intreg sistemul va oferi nu mai putin de 245 de cai putere. In aceste conditii, cei de la Skoda ne transmit ca acceleratia de la 0 la 100 km/h va putea fi realizata intr-un timp de 7.1 secunde. Bateria are o capacitate de 13 kWh, iar energia stocata poate asigura parcurgerea unei distante de pana la 70 de kilometri.

Cehii nu au oferit pana acum informatii cu privire la primul model care va prelua ceea ce vedem acum la conceptul Vision RS. Insa, cel mai probabil, noua generatie Rapid va primi o astfel de versiune RS.

Alain Favey, director de vanzari si de marketing in cadrul constructorului de la Mlada Boleslav, afirma in urma cu ceva vreme ca viitorul Rapid va fi un adevarat rival pentru Golf. De asemenea, acelasi Favey ne spunea ca de acum incolo va fi o diferenta clara intre Rapid si Octavia.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt