Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Va lipsi VW de la Salonul Auto de la Paris 2018?

Ne pregatim sa adaugam un alt nume mare care va lipsi de la urmatoarea intalnire de la Salonul Auto de la Paris 2018. Se pare ca Volkswagen a decis sa participe doar din doi in doi ani la evenimentul din "orasul luminii", alternandu-l cu prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt.

Aceasta dezvaluire vine dintr-o sursa foarte serioasa, un cunoscut site francez (autoactu.com), care citeaza reprezentanta locala a marcii germane.

"Compania Volkswagen evalueaza in mod continuu importanta participarilor la saloanele auto internationale", au declarat oficialii germani, adaugand ca, desi nu vor fi prezenti la Paris Auto Show, asta nu inseamna ca nu vor organiza diferite evenimente (printre care si teste auto) in oras pe perioada evenimentului.

In plus, Volkswagen analizeaza foarte serios ideea organizarii pe cont propriu a evenimentelor in care sunt lansate noile modele, alte cateva marci foarte cunoscute, printre care si Volvo, facand acest lucru de ani buni.

Chiar daca marca VW nu va fi prezenta la Paris, celelalte marci din grup, Skoda, SEAT, Audi si Porsche, nu vor lipsi de la acest salon international.

Inca nu stim daca Bentley sau Bugatti isi vor face simtita prezenta la eveniment. Marca de lux britanica din Crewe lucreaza la cateva modele noi, printre care Continental GTC sau Flying Spur, asa ca ni se pare extrem de posibil sa vina si la Paris cu un produs nou.

Volkswagen este a noua marca auto care anunta (nu oficial, inca!) faptul ca nu va participa la editia 2018 Paris Motor Show, dupa Ford, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Subaru si Volvo. Inca nu exista o confirmare oficiala din partea Fiat-Chrysler Automobiles (FCA), dar exista si marci importante care vor fi prezente: Citroën, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Mercedes-Benz, Peugeot, Smart, Suzuki si Toyota.

Acest anunt Volkswagen vine la doar cateva zile dupa ce o alta importanta marca germana, Audi, si-a confirmat absenta de la Salonul Auto de la Detroit, din 2019, unde nu ne vom intalni, de altfel, nici cu ceilalti rivali europeni de la BMW si Mercedes-Benz.

Editia 2018 Paris Motor Show va incepe, cu o conferinta de presa, pe 2 octombrie si se va incheia, cu ultima zi dedicata publicului, pe 14 octombrie.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt