Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Salon Auto Paris 2018: BMW publica primele imagini cu noul Seria 3 (G20)

Prima zi a Salonului Auto de la Paris 2018, care va debuta in 4 octombrie, ne va aduce in fata ochilor noile modele BMW Seria 3 (G20), ajunsa la cea de-a saptea generatie. Chiar daca mai este foarte putin pana atunci, producatorul german si-a dorit sa ne arate deja cateva imagini cu noile modele, facand astfel ca interesul pentru acest model sa fie si mai mare in ziua de deschidere a salonului.

Trebuie sa recunoastem ca germanii au operat cateva modificari importante in comparatie cu generatia anterioara, asa ca avem despre ce sa vorbim! Haideti sa descoperim impreuna ce surprize ne aduce noul BMW Seria 3!

Din punct de vedere exterior, noua generatie Seria 3 s-a schimbat substantial. Nu numai ca difera destul de mult de generatia anterioara, dar difera chiar si de celelalte modele din gama celor de la BMW. Mai intai, in partea frontala, am putea spune ca forma farurilor are de-a face macar un pic cu Seria 7. In schimb, regasim si elemente pe care nu le-am mai vazut pana acum, cum ar fi acel decupaj inferior al blocului optic.

Mergem in partea din spate si, la fel, gasim diferente majore. Noul Seria 3 ne este prezentat cu niste stopuri simple, orizontale si angulare. De asemenea, noua Seria 3 vine si cu pachetele exterioare M Sport si Sport Line inscluse. Nu in ultimul rand, avem patru noi nuante de culoare: Tansanit Blue II, Dravit Grey, Citrin Black II si Vermont Bronze.

Mergem mai departe si ajungem la nivelul habitaclului, acolo unde Seria 3 a preluat o serie de elemente de la X5. Uitandu-ne mai atenti, ne vor sari in ochi cele doua display-uri digitale, de 12.3 si de 10.25 inci. De asemenea, vom putea observa ca Seria 3 vine cu un volan nou, cu o noua consola si cu un nou modul de comanda pentru sistemul de climatizare.

Din punct de vedere tehnic, stim deja ca noul Seria 3 va primi cel mai puternic motor pe benzina cu patru cilindri din istoria producatorului. Din pacate, mai multe informatii nu au fost publicate pana la acest moment.

Transmisia se va face prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte, care a fost modificata si care contribuie acum la scaderea consumului de carburant cu pana la 5 procente. De asemenea, cei de la BMW au echipat noua Serie 3 si cu un filtru de particule, pentru a se pune la punct conform noilor standarde WLTP. Noua generatie va benenficia de asemenea de o suspensie revizuita si de o garda la sol mai mica.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt