Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Hyundai aduce la Paris noul i30 Fastback N si un nou concept de design

Hyundai se pregateste intens in aceasta perioada pentru Salonul Auto de la Paris 2018, deschiderea acestuia fiind peste numai cateva saptamani. Este, fara doar si poate, un eveniment special pentru cei de la Hyundai, evenimente pe care se pare ca l-au pregatit deja pana in cel mai mic detaliu.

Spre exemplu, standul celor de la Hyundai va avea la baza conceptul „Hyundai Motor Studio Paris”, concept prin care standul ar urma sa fie compus din trei asa zise zone: "Viitorul mobilitatii"; "Divizia de performanta" si "Design". Nu degeaba s-au pregatit atat de mult cei de la Hyundai pentru acest eveniment, producatorul aducand la Paris mai multe modele si surprize! Haideti sa vedem impreuna despre ce este vorba!

In primul rand, la Paris, oficialii Hyundai vor dezvalui in premiera mondiala noul i30 Fastback N, cel de-al doilea model realizat de specialistii din cadrul Diviziei de Performanta. De asemenea, va fi prezentat si pachetul N Option, pachet care ar fi format din mai multe optiuni de personalizare ale modelului i30 N. Nu in ultimul rand, in standul celor de la Hyundai vor mai putea fi admirate si noile Kona Electric, respectiv Nexo. Producatorul descrie aceste doua modele ca fiind un intermediar prin care mobilitatea electrica este adusa mai aproape de consumator.

Versiunea de echipare N Option, alaturi de pachetul N Line, vor face ca soferul si pasagerii sa se bucure de un confort sporit la adapostul modelelor i30. De asemenea, putem spune ca aceste pachete contribuie si la imbunatatirea performantelor cu care se poate mandri i30.

Andreas-Christoph Hofmann, vice presedinte al departamentului de marketing in cadrul Hyundai Motor Europa, a declarat ca la editia din acest a Salonului Auto de la Paris va fi dezvaluita noua strategie pe care se va baza de acum incolo producatorul. Mai exact, este o strategie care are la baza trei elemente: incredere, progres si performanta. Andreas Hofmann se declara incantat de nou i30 Fastback N, un model care imbina designul remarcabil al versiunii standard cu performanta de care se face capabil i30 N.

Nu in ultimul rand, cei de la Hyundai isi propun ca prin intermediul acestui eveniment de la Paris sa ne prezinte noua abordare a marcii in materie de design. Este vorba despre un concept numit „Le Fil Rouge”, un concept despre care vom afla mai multe la inceputul lunii octombrie. Tema „Sensuous Sportiness” se pare ca va fi adoptata de cei de la Hyundai pentru modelele viitoare din gama sa, incepand de la modelele sedan si pana la SUV-uri.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt