Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Lexus publica primele imagini cu RC Facelift

Salonul Auto de la Paris 2018 se apropie cu pasi repezi, iar constructorii auto sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile. Desi mai este ceva pana la debutul acestui eveniment, unii producatori auto decid sa faca publice anumite informatii sau fotografii cu privire la surprizele pe care le pregatesc pentru eveniment.

In acest fel, atentia publicului si a publicatiilor de specialitate este crescuta! Unul dintre producatorii care au decis sa aleaga aceasta strategie este Lexus, conducerea publicand astfel primele imagini cu viitorul RC Facelift. Avand in vedere ca este un model destul de asteptat pe piata, haideti sa vedem si noi ce surprize ne-au pregatit cei de la Lexus!

In primul rand, sa ne aducem aminte ca Lexus RC a fost prezentat pentru prima data in 2013, in cadrul Salonului Auto de la Tokyo. La acea vreme, Lexus RC a fost primit extrem de bine, liniile lui indraznete reusind sa atraga atentia tuturor.

Acum, la mai bine de cinci ani de la debutul sau, modelul RC se pregateste sa primeasca un facelift. Daca stam sa ne gandim mai bine, trecerea unei perioada de 5 ani fara nicio schimbare este de ajuns pentru orice model, chiar daca este unul de succes. Mereu este important ca masinile sa fie imbunatatite macar din punct de vedere tehnic, la nivelul anului la care s-a ajuns.

Din punct de vedere estetic, se pare ca cei de la Lexus au acordat o atentie sporita partii frontale a lui RC. Astfel, putem observa cu usurinta o grila frontala usor revizuita, o serie de elemente noi la nivelul spoilelor si prize de aer usor restilizate si ele.

De asemenea, s-a lucrat la nivelul farurilor, acestea fiind acum integrate complet in structura blocurilor optice. Producatorul a pregit si nu mai putin de 11 nuante de culoare din care puteti alege pentru caroserie si alte 7 culori dedicate habitaclului. Tot la interior vom avea si mai multe materiale noi si finisaje.

Constructorul nipon a promis si o imbunatatire a tinutei de drum pentru noul RC facelift. Pentru asta, se pare ca avem niste suspensii revizuite si un sistem de directie imbunatatit.

Se pare ca specialistii tehnici ai producatorului nipon au adus un upgrade si in ceea ce priveste raspunsul sistemului de propulsie. Pentru moment, cei de la Lexus nu au anuntat niciun fel de modificare cu privire la sistemele de propulsie. Insa, mai avem doar cateva saptamani pana la debutul Salonului Auto de la Paris.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt