Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Primele fotografii si detalii despre noua generatie Mercedes-Benz GLE. Afla ce noutati aduce!

Noua generatie GLE este gata si mai are putin pana va fi lansata in cadrul Salonului Auto de la Paris 2018, care va incepe peste doar cateva saptamani. Mercedes-Benz a lucrat mult la aceasta noua generatie, pregating o gramada de surprize tuturor celor interesati de aceste modele. Pe langa anumite schimbari de ordin exterior, noua generatie vine cu motorizari noi si cu multe tehnologii moderne, de ultima ora. Germanii si-au dorit sa duca noua generatie GLE la un nou nivel de confort de care se poate bucura atat soferul, cat si pasagerii. Haideti sa vedem impreuna despre ce este vorba!

Avem cateva modificari de ordin exterior, in primul rand. Putem remarca in partea frontala o grila restilizata, care integreaza cateva elemente cromate. De asemenea, si blocurile optice au fost restilizate, oferind acum o semnatura luminoasa noua.

Si in partea din spate avem cateva modificari, cei de la Mercedes-Benz umbland atat la stopuri, cat si la nivelul spolierului. De asemenea, noua generatie vine cu mai multe elemente de protectie. Clientii vor putea opta intre jante cu dimensiuni intre 18 si 22 de inci. De asemenea, ampatamentul a crescut odata cu aceasta noua generatie cu 80 de milimetri.

Un ampatament marit inseamna automat si mai mult spatiu pentru pasageri, ceea ce este un semn foarte bun adus de aceasta noua generatie GLE. Spre exemplu, spatiul pentru picioare in cazul pasagerilor de pe bancheta din spate a ajuns acum la 1.045 de mm, in timp ce spatiul pentru cap a crescut si el. Clientii vor putea alege si o versiune cu sapte locuri, dar si una care este echipata cu scaunele din spate care pot fi reglate electric.

Scaunele din fata beneficiaza de aportul sistemului Energizing, care modifica setarile scaunelor pentru a preveni acumularea oboselii. De asemenea, germanii au acordat o atentie speciala si sistemelor de siguranta, noua generatie GLE venind cu o intreaga serie de sisteme active .

Pentru moment, avem informatii cu privire la o singura motorizare, si anume GLE 450 4Matic. Aceasta versiune va fi echipata cu o unitate de motorizare de 3.0 litri, capabila sa produca 367 de cai putere si un cuplu maxim de 500 Nm. In schimb, cu ajutorul functiei EQ Boost, unitatea poate primi un plus de 22 de cai putere si de 250 Nm.

Atat aceasta versiune, cat si cele despre care nu avem detalii inca, vor fi oferite alaturi de o transmisie automata 9G-Tronic. Nu in ultimul rand, datorita functiei E-Active Body Control, poate fi controlata forta arcurilor si a amortizoarelor individual, pe fiecare roata.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt