Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Skoda lanseaza Kodiaq RS in aceasta toamna la Paris

Va mai aduceti aminte zvonurile care au aparut in urma cu aproximativ un an cu referire la un SUV de performanta la care lucreaza cei de la Skoda? Ei bine, se pare ca au fost adevarate! Suntem pusi acum in fata unor imagini publicate de cei de la Skoda in care ne este infatisat Kodiaq RS, un SUV de performanta.

Noile modele se afla pentru moment in faza de testare, acestea fiind testate acum pe circuitul de la Nurburgring. Si nici nu putem spune ca mai este foarte mult timp pana la lansarea oficiala a acestui nou Kodiaq RS, aceste modele fiind programate pentru prezentare in aceasta toamna, in cadrul Salonului Auto de la Paris 2018

Foarte multe informatii despre acest nou model nu avem pana in momentul de fata, dar vrem sa va spunem ceea ce stim si noi. Se pare ca noul model Skoda Kodiaq RS va fi oferit de producatorul ceh exclusiv cu o motorizare diesel, neexistand nicio varianta pentru cei care prefera o motorizare pe benzina. Asta spre deosebire de Skoda Octavia RS, care poate fi ales si pe motorina, si pe benzina. Este posibil ca acest punct sa scada un pic numarul celor care isi vor dori un astfel de model in garaj! Voi ce credeti? 

Asa cum spuneam si mai vedere, Skoda Kodiaq RS va fi echipat exclusiv cu o unitate de motorizare diesel bitrurbo, cu o capacitate de 2.0 litri. Aceasta unitate de motorizare poate fi regasita si pe modelele Volkswagen Passat. Daca este sa ne raportam la acele modele, am putea spune ca motorul este capabil sa dezvolte 240 de cai putere si un cuplu maxim de 500 Nm. Insa, ramane de vazut care vor fi specificatiile acestei unitati de motorizare pe modelele Skoda Kodiaq RS.

Merita mentionat si faptul ca viitoarele modele Kodiaq RS vor beneficia de aportul unui sistem de tractiune integrala. De asemenea, transmisia se va face prin intermediul unei cutii de viteze automata. 

Planurile constructorului ceh in legatura cu modelele de performanta se pare ca prind din ce in ce mai mult contur. Din informatiile care circula in aceasta lume a cailor putere, se pare ca cei de la Skoda mai planuiesc si un Superb RS pe langa Kodiaq RS. De asemenea, se zvoneste ca incepand cu anul 2020 vom avea si un Fabia RS, echipat cu un sistem hibrid de propulsie. Modele care se anunta destul de interesante, nu-i asa?! 

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt