Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Skoda prezinta noi teasere cu Kodiaq RS

Skoda se pregateste intens in aceasta perioada pentru lansarea noului Kodiaq RS, primul SUV de performanta din istoria producatorului de la Mlada Boleslav. Asa cum putem observa cu totii, cehii ii acorda o atentie sporita acestui model, dedicandu-i o intreaga campanie de promovare desfasurata in ultima perioada.

In orice caz, vorbim despre un SUV de performanta care este indelung asteptat de toti pasionatii auto, curiosi tare cu privire la ceea ce le-a reusit celor de la Skoda. Skoda Kodiaq RS urmeaza sa fie lansat in cadrul Salonului Auto de la Paris 2018, eveniment ce isi va deschide portile la inceputul lunii octombrie.

Desi nu mai este mult pana la evenimentul de lansare, cehii au hotarat sa ne ofere odata la cateva zile cateva noi detalii care sa ne faca sa fim si mai curiosi asupra rezultatul final. Avem parte acum de un nou teaser format din patru fotografii si o serie de clipuri video, care ne da sansa de a putea vedea cateva detalii legate de acest nou Kodiaq RS.

Spre exemplu, putem vedea intr-o fotografie jantele Xtreme cu dimensiuni de 20 de inci, care vor fi oferite in standard pe Kodiaq RS. Putem observa in aceste fotografii si un sistem de evacuare cu doua terminatii de mari dimensiuni, un alt elemente menit sa ne arate caracterul sportiv al acestui model. Nu in ultimul rand, noul logo RS isi va face aparitia pe acest model.

Din punct de vedere al infatisarii, noul Kodiaq RS va putea fi comandat intr-o nuanta de caroserie Race Blue. De asemenea, trebuie stiut ca tot in standard vor fi oferite de aceasta data farurile full-LED, instrumentarul digital de bord, suspensia adaptiva, transmisia automata si sistemul de tractiune integrala. De asemenea, cei de la Skoda au pregatit si o scadere a garzii de sol si o modificare a rigiditatii trenului de rulare.

Din punct de vedere tehnic, Skoda Kodiaq RS va fi echipat cu o unitate de motorizare diesel, cu capacitate de 2.0 litri si capabila sa dezvolte 240 de cai putere. Kodiaq RS a fost deja testat si pe celebrul circuit de la Nurburgring, acolo unde a devenit cel mai rapid SUV cu sapte locuri, obtinand un timp de 9 minute si 29.84 de secunde.

Asadar, primul SUV de performanta din istoria producatorului ceh promite multe inca inainte de lansare! Nu este de mirare ca acest model este atat de asteptat in intreaga lume in aceste momente!

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt