Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

BMW X2 Concept anunta urmatorul crossover compact la Salonul Auto de la Paris

Una dintre cele mai asteptate lansari de la Salonul International Auto de la Paris a fost cea a conceptului BMW X2, prototip care ne indica in linii mari cum va arata urmatorul crossover compact produs de constructorul bavarez. Asadar, gama SUV-urilor din portofoliul BMW se pregateste sa ajunga la modelul cu numarul sase, model care va fi o versiune mai sportiva a deja cunoscutului X1.

Modelul de serie va fi lansat oficial abia in 2018, insa prin intermediul prezentarii din acest an ne putem da seama ceva mai bine de intentiile pe care le au cei de la BMW pentru acest nou model.

De asemenea, conceptul ne-a fost prezentat ca beneficiind de patru usi si un hayon, neintrand in discutie nicio varianta pentru un viitor model cu doua usi.

Desi suprinzator, cei de la BMW nu au adus niciun fel de informatii cu privire la partea de motorizare a viitorului X2, lasand ca noul concept sa fie invaluit in mister pana la o data ulterioara. Cum era si de asteptat, nici nu a trecut bine ziua de lansare si o buna parte din publicatiile de specialitate au inceput sa ofere diverse speculatii cu privire la posibilitatile de motorizare pentru noul model.

Astfel, se vehiculeaza ca viitorul model de serie X2 va putea fi echipat fie cu un singur propulsor pe benzina cu capacitate de 2.0 litri si cu o putere de sub 200 de cai, fie cu trei variante de unitati diesel, cea mai puternica dintre acestea fiind de 230 cai putere. Transmisia va fi asigurata fie prin intermediul unei cutii de viteze manuala, fie cu ajutorul uneia automate.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt