Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Citroen CXperience Concept anunta relansarea noilor C5 si C6

Salonul International Auto de la Paris este locul in care si Citroen isi lanseaza in mod oficial noul concept Cxperience, dezvaluit in premiera in urma cu aproximativ o luna.

Noul concept prezentat ar urma sa aiba menirea unui punct de plecare in ceea ce ar trebui sa insemne relansarea pe piata auto a modelelor C5, respectiv C6. Aceste planuri de relansare ar trebui sa fie puse in aplicare la inceputul anilor 2020, noile modele dorindu-se a reprezenta adevarati rivali pentru Volkswagen Passat sau Ford Mondeo.

In ceea ce priveste infatisarea exterioara, Cxperience pare a prelua liniile generale stabilite de modelele C3, respectiv C4 Cactus. La nivel de dimensiuni, noua formula pregatita pentru Cxperience este 4.850 mm x 2.000 mm x 1.370 mm; in timp ce ampatamentul este de aproximativ 3.000 mm.

Desi cu un design care poate parea cat de cat clasic, unghiurile ascutite folosite pe intreaga caroserie atrag privirile celor din jur destul de repede. Printre elementele cele mai interesante putem enumera luneta concava, portierele cu deschidere in sens opus sau spoilerul frontal pe care au fost montate prize de aer care se pot deschide sau inchide. De asemenea, automobilul ne este prezentat ca fiind echipat cu un set de jante cu dimensiuni de 22 inci.

Conceptul Citroen Cxperience este echipat cu un sistem hibrid alcatuit dintr-o unitate de motorizare electrica si un alt propulsor termic, ansamblu care poate produce aproximativ 300 de cai putere. In cazul in care automobilul ruleaza 100% electric, autonomia maxima este de doar 60 kilometri.

Bateria de 3 kWh poate fi incarcata in patru ore si jumatate de la orice priza. Transmisia se face catre toate cele patru roti prin intermediul unei cutii automate de viteze, cu opt rapoarte.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt