Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Ferrari a prezentat la Paris LaFerrari Aperta! Si, da, toate cele 209 exemplare sunt deja vandute!

Producatul italian de lux Ferrari a dezvaluit la Salonul Auto de la Paris modelul LaFerrari Aperta, o masina care promite aceleasi performante precum toate masinile produse de ei. Specialistii din lumea auto au intuit aceasta aparitie inca de ceva timp, dar acum, odata cu prezentarea oficiala de la Paris, au obtinut si confirmarea producatorilor. Cel mai puternic exemplar al lor a primit astfel o versiune decapotabila, care poate fi comandat de clienti fie cu plafon de panza, fie cu unul din fibra de carbon.

Ei bine, totul suna extrem de frumos, si suntem convinsi ca foarte multa lumea si-ar dori o astfel de masina. Totusi, chiar daca dispuneti de suma de bani, nu veti putea reusi sa va aflati in posesia unui model. Si, suntem convinsi ca va veti intreba de ce? Raspunsul este simplu: toate cele 209 exemplare LaFerrari Aperta s-au vandut deja, desi nu sunt ieftine deloc, dupa cum bine va imaginati. Fiecare masina costa 3,5 milioane de euro, cel putin asa spun zvonurile din domeniu, pentru ca producatorii nu au anuntat oficial pretul supercarului.

Si pentru ca aceasta masina este o adevarata comoara, haideti sa aflam impreuna mai multe despre ea. Producatorii spun ca LaFerrari Aperta pastreaza rigiditatea si caracteristicile aerodinamice ale modelului hardtop.

Sistemul de propulsie este acelasi: un motor V12 conectat la un motor electric si tehnologie KERS pentru ca impreuna sa genereze un total de 949 cai putere. Avand un asemenea motor, Ferrari LaFerrari Aperta poate ajunge cu usurinta de la 0 la 100 kilometri/ora. Vorbim despre doar 3 secunde, iar pentru a ajunge la 200 kilometri/ora masina are nevoie de doar 7 secunde. Viteza maxima este de 350 de kilometri/ora.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt