Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Lamborghini nu participa la Salonul Auto de la Paris 2018

Ne e teama ca foarte curand vom afla ca un foarte cunoscut salon auto nu va mai exista. Presa va scrie despre vremuri mai simple cu evenimente auto mai putin elaborate, petreceri, tehnologii si mai putina putere. Povestile vor da nastere unor adevarate hiperbole si se vor comporta ca o rana infectata.

Este oare acesta momentul in care saloanele auto vor disparea? Nu, parerea noastra este acestea evolueaza. Si spunem asta chiar daca cei de la Lamborghini lipsesc din nou de la Salonul Auto de la Paris alaturandu-se, astfel, companiei mama (Volkswagen) si deciziei oficiale a acesteia.

Nu e prima data cand Lamborghini lipseste de la Salonul Auto de la Paris, o intalnire bienala, care alterneaza cu cea de la Frankfurt. In 2016, atat Lamborghini cat si Bentley au ales, alaturi de Aston Martin, Ford, Volvo si Rolls-Royce sa nu "semneze condica".

Ei bine, se pare ca din ce in ce mai multi producatori reevalueaza aceasta intalnire auto. In loc sa cheltuiasca milioane de dolari pe competitia la un astfel de eveniment cu alte marci auto, cum ar fi Volvo, multi dintre gigantii de pe piata organizeaza propriile evenimente de gen.

Bine, pana la urma asta nu inseamna ca lipsa de la intalnirea de anul acesta va duce la o "racire" a relatiilor unor marci ca Lamborghini sau VW cu Salonul Auto de la Paris. In momentul anuntului oficial, reprezentantii Vokswagen au declarat simplu ca "marca evalueaza continuu participarea la intalnirile auto internationale". In plus, gigantul german va organiza propriile sale evenimente in Paris, pe perioada salonului.

Printre producatorii care vor lipsi de Salonul Auto de la Paris 2018 se numara Ford, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Subaru si Volvo. Cu toate acestea, exista si multe nume care au confirmat deja prezenta: Citroën, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Mercedes-Benz, Peugeot, Smart, Suzuki si Toyota, asa ca "orasul luminilor" nu va duce lipsa de stiri si evenimente.

Inainte de omniprezentul internet, saloanele auto erau cele care permiteau unui producator auto sa-si prezinte masinile si tehnologiile consumatorilor si presei. In acest moment, din exact aceeasi cauza, producatorii pot sari peste evenimente si ajunge la public prin intermediul transmisiilor live. Concluzia? Lumea digitala schimba industria auto si ofera celor interesati noi oportunitati de a intra in legatura directa cu clientii si fanii.

Se pare ca stirile despre producatorii care anunta ca vor lipsi de la diverse intalniri auto au umplut prima jumatate a lui 2018. Audi, BMW si Mercedes-Benz vor lipsi de la Salonul Auto de la Detroit 2019, care incepe la cateva zile dupa incheierea Targului de Tehnologie din Las Vegas. Mai ales ca, in ultimii ani, producatorii auto au ales sa-si prezinte noutatile tehnologice la CES.

Editia din 2018 Paris Motor Show incepe, cu prima zi de presa, pe 2 octombrie, si va fi deschisa pentru public pana pe 14 octombrie.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt