Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Salonul auto de la Paris. Vietnamezii intra pe piata, ajutati de Pininfarina

Vinfast este o noua firma vietnameza care isi propune sa lanseze pe piata un SUV si un sedan. Ambele modele vor fi dezvoltate de echipele de proiectare si inginerie Pininfarina.

Vinfast intentioneaza sa se miste repede. Ambele modele vor fi vandute in premiera in Vietnam in septembrie 2019. Inainte de asta, VinFast le va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Paris ce se va desfasura intre 4 si 14 octombrie 2018.

"Avem resursele, capacitatea si angajamentul de a deveni un nou jucator important in industria auto globala. Suntem foarte mandri ca am devenit primul producator de automobile din Vietnam si ca suntem primii care participa la un mare show auto international(n.r. - Salonul Auto de la Paris)", a declarat directorul executiv al VinFast, James DeLuca.

Pe langa ambitia de a dezvolta cele doua autmobile ale caror nume inca nu se cunosc, VinFast doreste sa dezvolte o retea eficienta de vanzari la nivel mondial. E prea devreme pentru a vorbi despre piete exacte, insa, cel mai probabil, principala tinta a companiei va fi Europa, unde ar putea fi exportate direct automobilele dintr-o noua fabrica situata in nordul Vietnamului.

VinFast nu-si va limita ofertele la doar doua modele(SUV si Sedan). Noua companie vietnameza de automobile isi propune sa produca anual 500 000 de unitati, pana in 2025.

Pininfarina si-a castigat dreptul de a dezvolta cele doua modele VinPast, printr-un vot public. Colaborarea dintre cele doua companii ar putea continua si dupa dezvoltarea acestui proiect, desi nu exista declaratii oficiale in acest sens.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt