Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

Skoda ne da primele detalii cu privire la interiorul lui Vision RS

Nu mai avem prea mult pana vom face cunostinta cu noul concept Skoda Vision RS, insa cehii s-au hotarat sa publice cateva schite cu interiorul acestuia. Mai exact, avem de-a face cu o schita si cu un scurt clip video care ne da sansa de a vedea cateva elemente de la interiorul acestui viitor concept.

Skoda Vision RS este mai exact un cocept al unui hot-hatch, care va fi prezentat in doar cateva saptamani cu ocazia Salonului Auto de la Paris 2018. Cel mai probabil, unele dintre elementele pe care le vom putea vedea acum la Paris, le vom regasi si pe modelele versiunii de performanta a viitoarei generatii Skoda Rapid.

Din cate ne putem da seama, analizand aceasta schita pe care ne-au pus-o la dispoztie cei de la Skoda, ne putem da seama ca interiorul conceptului Vision RS va fi unul destul de sportiv. Putem remarca in primul rand panoul de instrumente, care este digital si care ofera anumite animatii specifice gamei RS. De asemenea, acest panou beneficiaza de niste efecte luminoase care interactioneaza cu sistemul de infotainment touchscreen cu care este dotat bolidul. Trebuie sa recunoastem ca totul arata foarte bine la interior, nimic de reprosat!

Tot la interior putem observa si niste scaune cu tapiterie de cea mai buna calitate, Alcantara. Consola centrala este realizata integral din carbon, acesta fiind de asemenea realizat din materiale reciclabile. Nu in ultimul rand, putem observa un decor realizat din cristale prelucrate manual de catre producatorul ceh renumit de sticla Lasvit.

Asa cum stiti poate, cei de la Skoda au publicat in urma cu putin timp si cateva schite care ne lasau sa vedem o parte din infatisarea exterioara a viitorului concept. Viziunea de design pe care o vom vedea pe conceptul Vision RS, o vom gasi cel mai probabil si pe viitoarele versiuni de performanta din gama producatorului ceh. Cei care au putut vedea primele schite care ne prezentau exteriorul acestui concept s-au declarat destul de incantati de ceea ce au putut gandi specialistii in design de la Skoda.

Pentru moment, inca nu se stie daca cei de la Skoda iau in serios si realizarea unei versiuni de serie a acestui concept. Insa, cel mai probabil, viitoarea generatie Skoda Rapid va imprumuta cateva elemente pe care le vom putea vedea in octombrie, la lansarea acestui concept in cadrul Salonului Auto de la Paris. Skoda Rapid va avea cel mai probabil doar o versiune hatchback, care va fi lansata in anul 2019.

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt