Paris Motor Show

Citeste cele mai recente stiri de la Salonul Auto de la Paris. Puteti gasi informatiivideofoto dar si specificatiile tehnice ale masinilor care au fost prezentate la Mondial de l'Automobile.

SsangYong LIV-2 Concept si-a facut debutul public la Salonul Auto de la Paris

Producatorii sud-coreeni SsangYong au dezvaluit in mod oficial conceptul LIV-2 (Limitless Interface Vehicle) la Salonul Auto de la Paris. Conceptul LIV-2 previzualizeaza productia viitoare a SUV-urilor mari premium a subsidiarei Mahindra&Mahindra si va reprezenta un produs strategic, atunci cand va intra in vanzare anul viitor.

Totodata, specialistii in domeniu au declarat ca acest concept este intruchiparea unei noi generatii de Rexton, desi reprezentantii companiei nu au confirmat inca aceste zvonuri. SsangYong LIV-2 Concept este inspirat din masina concept LIV-1, care a fost prezentata la Salonul Auto de la Seul in 2013, si este conceptul final al modelului de dezvoltare Y400.

Compania SsangYong spune despre acest autovehicul ca este interfata emotionala intre sofer, pasageri si masina. In plus, reprezentantii companiei au declarat ca LIV-2 urmeaza perfect filozofia de design “Nature-born 3Motion”.

Comparativ cu LIV-1 Concept, SsangYong LIV-2 Concept are parte de un look revolutionar si un aspect mai ascutit ca niciodata. Proportiile masive ale LIV-1 au fost pastrate, dar au acum anumite imbunatatiri in partea din fata. Vorbim aici despre grila radiatorului, care seamana cu o pasare cu aripi deschise, dar si despre farurile aduse inapoi care beneficiaza de tehnologie LED.

In partea din fata bara de protectie este redesenata si vine cu noi prize de aer, mai largi, dar si cu noi lampi de ceata LED. In spate, LIV-2 este caracterizata prin stopuri curbate, cu lumini LED, iar bara de protectie primeste un nou difuzer care ajuta la reducerea vizuala a masei masinii.

Cabina primeste accente cu aspect luxos, menite sa fie atragatoare pentru cei ce pasesc inauntru. SsangYong LIV-2 Concept are scaune individuale dotate cu functie de masaj, in afara de dispozitivele Wi-Fi sau de ecranul de 9,2 inci al sistemului infotainement. Privind imaginile aparute in presa de specialitate putem spune cu certitudine ca interiorul masinii concept este inspirat de limuzinele cu sofer, cu spatiu suficient pentru a avea o calatorie relaxanta.

Cat despre sistemul de propulsie, LIV-2 Concept isi ia puterea de la un motor turbi de 2,2 litri diesel care produce 180 de cai putere. Masina are si o varianta cu alimentare pe benzina, motorul de 2,0 litri tunat pana la 224 cai putere. Se spune ca aceste versiuni vor fi disponibile si la modelul de productie iar transmisia va fi una manuala cu sase trepte de viteza sau una automata cu sapte trepte de la Mercedes-Benz. Ramane sa vedem!

Paris Motor Show
Anunturi auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt